De Winkel

Boetiek Selien in Hasselt werd in 2010 door de twee zussen Monique en Linda opgericht. Afkomstig uit een familie van kledingverkopers was de keuze om zelf een boetiek te openen snel gemaakt. Zoals het in de familie gaat werd Selien, dochter van Monique, al snel bij de zaak betrokken. Vanuit haar passie voor het vak heeft zij de boetiek verder vormgegeven en een mooie clientèle weten op te bouwen.

Wij verkopen speciale kleding passend bij het seizoen. Doordat we werken met een kleine collectie kunnen we snel schakelen en u als klant een (af)wisselend assortiment aanbieden. Bij ons vindt u geen grote, standaardcollectie zoals bij de grote ketens, maar steeds een verassend aanbod.

In 2015 vierden wij ons 5-jarig jubileum en verhuisden naar een groter naburig gelegen pand. Het nieuwe pand biedt ons ook ruimte om mannenkleding en accessoires zoals armbanden, wijnen, woonaccessoires en decoratie artikelen in de stijl van Boetiek Selien te kunnen aanbieden.

Helemaal volgens de traditie is Yannick, zoon van Linda, begin 2016 in de zaak gekomen. Hij vormt samen met Selien het nieuwe gezicht van de boetiek.

Openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 12:30 uur, 13:30 – 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag: 10:00 – 12:30 uur