HAPPY SHOPPING WITH US

Wie zijn wij

“Ik heb niets om aan te doen”, klinkt dat jou ook bekend in de oren? Na een bezoek aan Boetiek Selien in Hasselt zeg je dit niet zo snel meer! Wij hebben een ruim aanbod van stijlvolle Italiaanse, Franse en Belgische mode. Onze collectie wisselt met de week, dus een bezoek aan onze boetiek is elke keer weer een verassing!

Na 5 jaar te hebben gewerkt in ons eerste kleine winkeltje werd het tijd om te groeien! Ondertussen zijn we reeds 5 jaar bezig in onze die winkel die 3x zo groot is als de eerste! Nu we 10 jaar bezig zijn vonden we het tijd om ons ook op de digitale markt te zetten. Zo werd onze webshop geboren.

Ons team bestaat uit Selien, Monique & Linda. 
3 verschillende persoonlijkheden, 3 verschillende stijlen, samen een top team!
Selien is het gezicht van de winkel en helpt de klanten elke dag met hart en ziel. Monique helpt afwisselend met Linda mee in de verkoop en zorgt voor het financiele deel. Linda zorgt wekelijks voor de mooie etalages en de indeling van de winkel. 

 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »